MAALTIJDSERVICE

Maaltijden op maat... uw maat

Maaltijdservice

Onze filosofie is helder; smakelijk eten, voor iedereen!

Als je denkt aan eten dan komt er vanzelf van alles bij je op dat je lekker vindt. Lekker eten, dat is ook wat wij voor ogen hebben. Ook als je niet zelf kunt koken. Vanuit 15 jaar ervaring, die wij hebben opgebouwd in het cateringvak, zijn wij in 2006 begonnen met onze maaltijdservice. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middel groot bedrijf met zo’n 20 vakkundige medewerkers die iedere dag voor u klaar staan.

Wij verzorgen maatwerk. Een dieet of beperking is geen probleem. Wij hebben ervaring met alle soorten diëten en kunnen desgewenst voor bijvoorbeeld gesneden of gemalen voeding zorgen. Wij zijn in staat om zeer flexibel in te spelen op uw wensen. Door onze flexibele productie zijn we zowel in staat om één enkele maaltijd te bereiden als u te voorzien van grotere volumes. Wij denken graag mee met onze klanten.

REVIEWS

 • Gemak aan huis

  Onze chauffeurs brengen het eten twee of drie keer per week bij u thuis of op de woongroep. Er is tijd voor een praatje en als het nodig is, vullen ze samen met u de menulijst in. Een goede aflevering begint namelijk al bij de juiste bestelling.
  Onze bezorging is gratis.

  (Proef)maaltijden aanvragen
 • Ook online bestellen

  Bij ons kunt u op twee manieren uw bestelling doorgeven. De papieren lijst, maar ook online kunnen de keuzes ingevuld worden. Via de site krijgt u een overzicht van de keuzes, deze zijn aangevuld met foto’s van de componenten, dit geeft een compleet overzicht van het aanbod.

  Inloggen
 • Foodservice Partners

  Als Foodservice Partner bent u een "hub" in uw eigen omgeving voor maaltijdvoorziening. Een "hub" is een ander woord voor "verzamelpunt". U bezorgt de koelverse, persoonsgebonden maaltijden, gemaakt door Egbert Jan Foodservice bij uw klanten thuis of u kunt ze laten ophalen.

  Meer informatie
 • Maaltijdbezorger worden

  Wij werken samen met stichting Welzijnswerk Midden-Drenthe. Door onze krachten te bundelen en elk te doen waar we goed in zijn, kunnen wij de ouderen een service aanbieden die aansluit op hun behoefte. Uiteraard is de bezorger hier de sleutel, hij of zij brengt niet alleen de maaltijd thuis bij de klant, maar maakt ook graag even tijd voor een praatje.

  Ik meld mij aan als vrijwilliger

Smakelijk eten voor iedereen!

Dat is waar wij voor staan