FOODSERVICE PARTNER INFORMATIE

Foodservice Partner informatie

Foodservice Partner informatie

Koelverse maaltijden, aan huis bezorgd…  In elke regio’s is er vraag naar koelverse maaltijden, gekookt voor de klant, afgeleverd aan huis. Deze maaltijd hoeft de klant alleen nog maar op te warmen. Egbert Jan Foodservice produceert deze koelverse maaltijden en komt graag in contact met nieuwe Foodservice Partners. Als Foodservice Partner neem je maaltijden af van Egbert Jan Foodservice, en bouw je je eigen netwerk op van klanten: afnemers van deze maaltijden. Je bouwt je eigen netwerk op. Dit kun je doen door actief te flyeren, krantenartikelen te laten plaatsen in de plaatselijke krant, thuiszorg organisaties in de buurt te benaderen, etc.. Hierbij krijg je indien gewenst de nodige ondersteuning vanuit Egbert Jan Foodservice.

Je maakt gebruik van de maaltijdkeuzelijsten die wij gebruiken, de administratie hiervan verloopt via Egbert Jan Foodservice. Het enige dat je zelf moet doen, is klanten werven, aanmelden en koelverse maaltijden bezorgen! Vervolgens worden er maaltijdkeuzelijsten op naam gemaakt, die je kunt uitdelen aan je klanten. Egbert Jan Foodservice houdt bij de maaltijdgebruikers rekening met diëten en portiegroottes. Tevens kunnen alle potentiële nieuwe klanten kosteloos een proefmaaltijd bestellen.

Wil je meer informatie over het Foodservice Partnerschap? Wil je deze extra service aanbieden in je eigen regio, en weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan je graag te woord, en komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt ons bellen op nummer: 0593 54 39 59 of ons een e-mail sturen: foodservice@egbertjancatering.nl.