ONZE ‘GROENE’ BIJDRAGE

Zongekoeld

Onze ‘groene’ bijdrage

Het ziet er uit als een normale bedrijfswagen. Maar als je goed kijkt, zie je op het witte dak een donkere spiegel liggen die de zonnestralen gretig incasseert. Bij elke investering die we doen, kijken we of dat op een milieubewuste manier kan. Het is niet de eerste bezorgauto die op zonne-energie gekoelde koeling heeft in ons wagenpark, maar al de derde.

Goed gekoeld

Het is belangrijk dat onze maaltijden goed gekoeld bij de klanten in Friesland aankomen. De auto is uitgerust met een accupakket die wordt geladen door de zonnepanelen. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie in deze accu’s om een constante temperatuur van 2 tot 4 graden Celsius in de laadruimte te garanderen. De accu is zo groot dat wanneer de zon even niet schijnt, hij genoeg voorraad heeft opgebouwd om toch te kunnen blijven koelen.

Onze ‘groene’ bijdrage

Deze speciale auto’s leveren een belangrijke bijdrage aan onze ambities op het gebied van duurzaam ondernemen. Met deze wagens kunnen wij klanten nog ‘groener’ bedienen, want minder brandstof verbruik is niet alleen beter voor het milieu, het is ook goed voor de gezondheid van de mens.

Lees meer over onze MVO