KERST DINER

GEZELLIG THUIS DINEREN

Kerst diner

Voorgerecht keuze uit 1 van de 3 gerechten p.p.

Garnalencocktail met frisse appel, tuinkers en cocktailsaus

Romige paté met hazelnoten en een chutney van Ardeense ui en frambozen

Runder carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en balsamico dressing

Kaashapjes met vijgenchutney vegetarisch

 

Hoofdgerecht keuze uit 1 van de 3 gerechten p.p.

Kruidige wildstoof met zilveruitjes en kruidkoek

Rollade van scharrelhoen uit de oven met cranberry roomsaus

Varkenshaas medaillons met bospaddenstoelen en room

Gestoomde scholrolletjes gevuld met zalm in dragon saus

Gepaneerde filetschnitzel met gebakken champignons en ui

Gevulde portobello met spinazie en roomkaas vegetarisch

 

Bijgerechten

In olijfolie en zeezout gebakken aardappeltjes

Ovenschotel van aardappelpuree met mosterd, witlof, beenham en kaas

Verse Hollandse stoofgroente

Stoofpeertjes gekookt in rode wijn met kaneel en kruidnagel

 

Nagerecht

Trifle met chocolade, mango en bokkenpootjes

 

29.50 per persoon

 

bestel snel, vol is vol

Bel ons via tel. 0593 – 54 39 59 of mail: info@egbertjancatering.nl.

De menu’s worden in overleg koelvers afgehaald bij Egbert Jan in Beilen. U krijgt een uitgebreide bereidingsinstructie van ons mee.