FOODSERVICE

Foodservice

Ook als professional kunt u gebruik maken van het gemak van de maaltijdcomponenten en maaltijden. Zo kunt u met onze pure en eerlijke gerechten uw klanten optimaal laten genieten.

De voordelen

  • Tijdsbesparing
  • Constante kwaliteit
  • Inzichtelijke kostprijs
  • Vergroting van capaciteit
  • Combineer de componenten met eigen producten
  • Uitbreiding van uw assortiment

Met het gebruik van de gerechten van EJC FoodService bespaart u veel tijd, en dus geld. Ook kunt u rekenen op een constante kwaliteit en een inzichtelijke kostprijs. De maaltijdcomponenten zijn te gebruiken voor allerlei gerechten en gelegenheden. U kunt ze eenvoudig combineren met andere producten. Hierdoor kunt u uw capaciteit eenvoudig vergroten zonder alles uit handen te geven.  Ziet u mogelijkheden om uw assortiment uit te breiden met kant en klare maaltijden, dan kunnen wij u volledig ondersteunen.

Vers

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en volgens vaste recepturen. Zonder toevoeging van kleur-,  geur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Wel worden onze gerechten zuurstofarm verpakt, voor een langere houdbaarheid. Pure en eerlijke gerechten dus.

Assortiment

Ons assortiment bevat een breed aanbod van producten. Zo kunt u een compleet themabuffet, seizoensgerecht of menu volledig invullen. Het assortiment varieert van een gehaktbal in jus, varkenshaasje met  champignonroomsaus, visrolletjes gevuld met zalm in een witte wijn/ dillesaus, stoofschotels, om er een paar op te noemen.

U  maakt een gerecht compleet door er frites, aardappelen, pasta of rijst bij te serveren.

Onze gerechten kunt u inzetten op verschillende onderdelen in uw bedrijf, bijvoorbeeld;

  • dagschotels,
  • lunchgerechten,
  • overwerkmaaltijden,
  • buffetten voor feesten & partijen,
  • Meals-on-wheels concepten,
  • restaurantmiddagen in zorginstellingen

Service en horecaondersteuning

Wij zijn voor de  horeca, zorginstellingen en bedrijven een partner in gastvrijheid. Wij hebben de kennis  in huis om op uw bedrijf te zorgen voor een lekkere maaltijd. Of het gaat om regelmatige terugkerende (overwerk) maaltijden of om een groot evenement met honderden gasten. Wij hebben het al eens gedaan en kunnen u ondersteunen om er bij u een succes van te maken. Als u de locatie heeft, dan kunnen wij inrichting, aankleding, personeel, aansturing, promotie en alles eromheen voor u regelen.

Rendement
Arbeid is een lastig aspect voor menig bedrijf. Niet ieder bedrijf heeft de mogelijkheid om snel op- of terug te schakelen. Hierin zijn onze diensten een prima oplossing. Een kleine keuken met beperkte apparatuur volstaat. Ook hoef je geen top-chef te zijn om wat lekkers of anders op tafel te zetten. Het risico dat u op deze momenten marge verliest door slechte kostenbeheersing, is volledig weggenomen.

Wij zijn …uw partner in gastvrijheid!