VERHUUR

Voor het gemak, alles onder één dak

Verhuur

Iedereen wil wel eens een feestje of evenement organiseren, maar dat valt niet altijd mee. Soms door onervarenheid, maar soms heb je gewoon extra spullen of medewerkers nodig die je niet zelf in huis hebt, dan bieden wij, met onze horecaondersteuning de uitkomst. Door samen te ontdekken welke ideeën en wensen er zijn, worden alle mogelijkheden bekeken.

Naar het assortiment

Op elke locatie

De verhuur omvat het complete assortiment om een feestje of evenement, groot of klein, op iedere locatie te organiseren. Je kunt hierbij denken aan tenten, tafels, stoelen, bar en tap, aankleding, maar ook borden, bestek en ga zo maar door. Wij zorgen ervoor dat alles op locatie wordt klaar gezet, geïnstalleerd en aangesloten, dit natuurlijk altijd in overleg met u als klant.

Het verhuur assortiment is zo uitgebreid dat het niet alleen geschikt is voor uw feestje in de tuin. Wij verhuren ook onze materialen aan evenementen organisaties en eventcateraars. Onder de naam Burger Partyverhuur staan wij onze zakelijke klanten graag bij om ook hun evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Ons assortiment aan verhuur materialen kunt u bekijken en reserveren bij Burger partyverhuur. Dit is een onderdeel van ons catering bedrijf.

Bezoek Burger partyverhuur