VACATURE KEUKENASSISTENT (16 UUR)

Vacature keukenassistent (16 uur)

Medewerker voorbereiding keuken 

Waar kom je werken?
Als medewerker voorbereiding kom je in dienst bij Egbert Jan FoodService. Ons bedrijf staat in Beilen waar 25 enthousiaste medewerkers werkzaam zijn. De koks koken de lekkerste en gezondste maaltijden die onze bezorgers persoonlijk bij de klanten, door heel noordnederland, aan huis bezorgen. Per week bezorgen wij zo’n 7000 verse en kwalitatief goede maaltijden. Wij onderscheiden ons doordat de klant zelf zijn maaltijd kan samenstellen. De ambities van Egbert Jan FoodService zijn om ons unieke concept de komende jaren verder uit te breiden en daar hebben wij jou bij nodig!

Wat ga jij doen?
Als medewerker voorbereiding heb je de belangrijke taak om bijvoorbeeld alle grondstoffen van de verschillende maaltijden voor te bereiden en af te wegen. Of de maaltijden op te scheppen voor onze klanten. Wanneer jij je werk niet nauwkeurig doet zullen de maaltijden voor onze klanten minder lekker smaken of er minder smakelijk uitzien. Je verricht dus taken in een proces dat belangrijk is om de klanttevredenheid van onze klanten te waarborgen.

Verder verricht je werkzaamheden zoals:

  • Je gaat maaltijden opscheppen voor onze klanten
  • Je gaat de grondstoffen klaar zetten op volgorde van de aanlevertijden in de dagplanning van de keuken;
  • Ondersteunen van de keukenbrigade, bijv. snijden, uitscheppen, schoonmaken
  • Het zorgdragen voor het bij- en aanvullen van droge kruidenierswaren;
  • Het voorbereidingswerk van verscomponenten voor de productie;
  • Het schoonmaken van de apparatuur, gereedschappen en werkruimten volgens de daarvoor geldende instructies en procedures.

Wat verwachten wij van jou?

  • Hanteer je een hoge standaard van hygiëne m.b.t. schoon apparatuur, gereedschappen, vaat en werkruimtes;
  • Je werkt zelfstandig en je bent kwaliteitsgericht;
  • Je toont initiatief in je werkzaamheden en kan je goed samenwerken in een team.

Belangrijk om te weten is dat sommige werkzaamheden fysiek zwaar kunnen zijn.

Op basis van je kennis en ervaring wordt je salaris bepaald. Voor deze functie hanteren wij de contactcatering cao.

Waarom werken bij onze brigade?
Werken bij Egbert Jan FoodService betekent dat je terecht komt in een leuk team. De gezelligheid van collega’s zorg voor een goede werksfeer. Door een goede samenwerking wordt er met elkaar voor gezorgd dat de maaltijden tijdig worden afgeleverd bij onze klanten. Als je bij Egbert Jan FoodService komt te werken dan weet je dat je in een dynamische en groeiende organisatie aan de slag kan gaan.

Interesse?
Ben jij voor ons de geschikte medewerker voor in de voorbereiding en wil jij onderdeel uit maken van het team dat heerlijke maaltijden maakt? Stuur dan je cv en motivatie per mail naar martin@egbertjancatering.nl onder vermelding van medewerker voorbereiding.